Udtalelser

Andreas Brix
Min familie og jeg havde et shoot hos Halding Foto. Meget behagelig atmosfære og resultatet var perfekt. Billederne blev i øvrigt ekspres behandlet da det var last call julegaver til familien. Vil klart anbefale Halding Foto.Jeanette Tullberg
Halding Foto har vores varmeste anbefalinger. Professionel, dygtig og høj kvalitet. Både egnet til familie foto, portræt og sågar også med dyr. Vi er yderst tilfredse med Halding Foto og Mark Halding
Lena
Superfin oplevelse! Flotte billeder og god kommunikation. Fotografen var fluen på væggen til arrangementet, og det resulterede i rigtig gode billeder. Anbefales varmt!

Christoffer Jørgensen
Vi har fået meget ros for, og er selv meget tilfredse med, vores bryllupsbilleder af haldingfoto.dk. Fotografen fik guidet to mennesker, som er mest vant til at ty til fjolle-trutmund eller trække række-tunge-kortet når der er et kamera involveret, til på meget kort tid at føle sig trygge og afslappede i situationen. Tak for gode billeder, samt effektiv og fantastisk service!
Peter Heller
Fed oplevelse hos Mark, han tog sig god tid til at få det helt rigtige billede.Pia Haugbølle
Fik taget portrætbilleder af mine to børn, det blev til nogle fantastiske billeder og også nogle, der var lidt "skæve" på den rigtig gode måde. Andre fotografer ville have kasseret disse, men udtrykket i mine børns ansigt, der brød sammen i grin, var bare så naturligt og ikke til at stå for. Mark har øje for et godt billede, fanger glimtet i øjet og får folk til at slappe af.
Vibeke
Dejlig naturlig person, der kan få folk til at slappe af. Vi fik taget vores Guldbryllupsbilleder ude i en skov. Han fandt hurtigt flere steder, der egnede sig til fotografering. Vi modtog de bedste billeder nogensinde og kan og vil anbefale Halding Foto til venner og bekendte.


Mette Nissen
Mark er en super fotograf, både til portræt, fest og sportsbilleder. Han ved hvor det gode motiv er og han er meget omhyggelig med billederne. Vi er super tilfredse.

Sean Creaven
Venlig, kreativ og vi var yderst tilfreds med udkommet af vores billeder! Vil klart anbefale ham til andre og gerne bruge hans service igen næste gang!

Trine Norsk
Jeg fik taget nogle nye billeder i anledning af jeg skulle have nogle professionelle billeder til mit CV. Imens der blev gjort klar til fotografering er der god stemning og det føles ikke særlig opstillet, men meget naturligt. Resultatet var hurtigt klar og var yderst tilfredsstillende. Kan kun give min varmeste anbefaling til at bruge Haldingfoto.dk