fbpx

Om Halding Foto

Mit navn er Mark Halding, jeg er uddannet multimediedesigner, og arbejder som fotograf. Jeg har i mange år arbejdet med fotografi, videografi og webudvikling.

Jeg går højt op i kvalitet, og ønsker altid det bedst mulige resultat for mine kunder. Jeg lytter til dine ønsker og vi kommer sammen frem til et resultat, som du er tilfreds med. Jeg har både en passion inden for portrætter og begivenheder.

Om Halding Foto

Mit navn er Mark Halding, jeg er uddannet multimediedesigner, og arbejder som fotograf. Jeg har i mange år arbejdet med fotografi, videografi og webudvikling.

Jeg går højt op i kvalitet, og ønsker altid det bedst mulige resultat for mine kunder. Jeg lytter til dine ønsker og vi kommer sammen frem til et resultat, som du er tilfreds med. Jeg har både en passion inden for portrætter og begivenheder.

Hvorfor vælge Halding Foto?

Lysstærke billeder

Alle billeder bliver optaget med professionel lysopsætning eller lysstærke objektiver.

Tekniske færdigheder

Professionelle tekniske færdigheder – både kamerateknisk og ved redigering/retouchering.

Professionelt udstyr

Halding Foto arbejder kun med professionelt udstyr fra Canon.

Enkelt udvælgelsessystem

Du får god tid til at udvælge din favoritbilleder i ro og mag derhjemme.

Højopløselige billeder

Alle billeder bliver leveret i fuld digital opløsning og du kan skalere efter eget behov.

God kunderservice

Du bliver guidet enkelt igennem hele processen, uanset om du har prøvet det før eller ej.