fbpx Skip to main content

Bryllupsfotograf til jeres store dag

Vores bryllupsfotograf dækker alt fra vielse til brudevals.

  • 3-14 timers bryllupsfotograf på bryllupsdagen
  • 100-500 redigerede billeder i høj opløsning
  • Fri kørsel i 5 km radius fra Hørsholm. (Herefter 3,8 kr. pr. km)
  • 1000 kr pr. ekstra time
  • Ekstra billeder kan tilkøbes

Pris fra: 7000 kr*

Bemærk prisen bl.a. afhænger af varigheden og lokationen. Kontakt Halding Foto for et tilbud.

Bryllupsfotos i hele DK

Vi har base i Hørsholm, men vi tilbyder bryllupsfotografi uanset hvor i landet jeres bryllup finder sted.

MySelfie Photo Booth

Mulighed for at leje en Selfie Booth som et sjovt indslag til brylluppet. Oplagt til alle og er et godt samlingspunkt.

Hurtig svartid

Halding Foto stræber efter at svare dig hurtigt og gerne inden for 24 timer, fra at I har sendt jeres henvendelse.

Bryllupsfotografi: Få foreviget jeres store dag

Book en bryllupsfotograf fra Halding Foto til jeres kommende bryllup, uanset om det er en intim ceremoni, en stor fest eller noget derimellem. Vores erfarne bryllupsfotograf fra Hørsholm fanger de dyrebare øjeblikke og skaber tidløse minder fra jeres store dag. Halding Foto tilbyder også opstilling af et mobilt studie, der muliggør smukke portrætter af både brudeparret og gæsterne.

Med base i Hørsholm dækker Halding Foto bryllupsfotografering i hele Danmark og står klar til at indfange de magiske øjeblikke ved jeres bryllup.

Gør jeres bryllupsdag uforglemmelig. Lad Halding Foto dokumentere dagen gennem en serie af rørende fotografier.

Hvis I ønsker en photo booth / selfie booth til jeres bryllup, kan I også booke en Myselfie her.

Se de seneste bryllupsbilleder i galleriet

Mark Halding Fotograf

Halding Foto tilbyder jer en særlig oplevelse til brylluppet.

Når I planlægger jeres bryllup, er det vigtigt at have en professionel fotograf, der kan fange de særlige øjeblikke og minder. Halding Foto sikrer, at jeres minder bliver fanget i høj kvalitet og med øje for de små detaljer.

Vores bryllupsfotograf er ekspert i at fange de “rigtige” øjeblikke og skabe en autentisk og smuk fortælling om jeres store dag. Vores fotograf bestræber sig på, at få alle til at føle sig trygge og afslappede foran kameraet.

Hos Halding Foto tilbyder vi også print af jeres bryllupsbilleder i alle størrelser. Så hvis I ønsker at have et fysisk minde fra brylluppet, kan vores fotograf levere dette.

Vi glæder os til at høre fra jer og finde den bedste løsning til jeres allerstørste dag.

Anbefalinger fra Trustpilot

Mark tog vores bryllupsbilleder, fra starten i kirken til og med brudevalsen. Mark gjorde et rigtig godt stykke arbejde og leverede nogle rigtig flotte og sjove billeder. Han var behagelig og nem at arbejde sammen med, og fik os guidet godt igennem diverse billeder. Han kan klart anbefales!

Andreas

Behagelig atmosfære der gør det nemt at slappe af. Mark tog nogle super billeder jeg bruger på LinkedIn samt til andet professionelt brug - og som jeg har fået flere positive kommentarer på! Effektiv session med løbende kig og udvælgelse af billeder, hurtig leverance. Kan varmt anbefale Halding Foto.

KingaJobsøgende

Dejlig naturlig person, der kan få folk til at slappe af. Vi fik taget vores Guldbryllupsbilleder ude i en skov. Han fandt hurtigt flere steder, der egnede sig til fotografering.
Vi modtog de bedste billeder nogensinde og kan og vil anbefale Halding Foto til venner og bekendte.

Barbara

Neuro-virksomheden Cervello A/S sender Halding Foto fem stjerner. Da en serie bestyrelses-photos skulle tages oplevede vi et utrolig professionelt samarbejde med Mark Halding, både før, under og efter. Og slutresultatet - ja det blev en stribe flotte photos - og en super go kundeoplevelse.

HeleneCEO, Cervello

Vi fik taget billeder af vores lille dreng på ca. 4 måneder. Det var virkelig en god oplevelse og vi var intet mindre end rørt til tåre da vi så billederne. Mark kom med alt udstyr, så vi kunne lave et lille fotostudie i vante omgivelser. Billederne blev leveret hurtigt og meget flotte! Vi har også allerede booket Mark til vores næste større begivenhed.

Martin

Mark får vores bedste anbefalinger. God kommunikation og hurtige svar hele vejen igennem. Professionel og behagelig. Og vigtigst- så er vi så tilfredse med resultatet af vores familiebilleder, som vi valgte at få taget i hjemmet. Det var nemt og bekvemt. 5 stjerner herfra.

Barbara

Er vi et match til jeres bryllup?

For os er det allervigtigste at I bliver glade og tilfredse med resultatet. Vi kommer derfor med et par tips, inden I beslutter jer endeligt for, om vi er det rette match.

Valg af jeres bryllupsfotograf er en af de vigtigste beslutninger, I skal træffe i forbindelse med den store dag. En god fotograf kan fange de vigtige øjeblikke og skabe smukke billeder, som I vil kunne nyde for evigt. Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige fotograf. Her er 6 ting, I kan tjekke, inden I booker en bryllupsfotograf:

1) Stil: Tjek fotografens portfolio og se eksempler på deres tidligere arbejde. Det giver dig en idé om, om deres stil passer til jeres ønskede look for jeres bryllupsbilleder.

2) Erfaring: Spørg fotografen om deres erfaring med at fotografere bryllupper. En fotograf med erfaring vil være bedre i stand til at håndtere de udfordringer, der kan opstå på en bryllupsdag.

3) Referencer: Bed om referencer fra tidligere kunder. Det kan give dig et indblik i, hvordan fotografen har arbejdet med tidligere par, og hvordan de har oplevet samarbejdet.

4) Priser: Få et tilbud fra fotografen og sammenlign priserne med andre fotografer. Husk at tjekke, hvad prisen dækker.

5) Kommunikation: Tjek fotografens evne til at kommunikere og hør om deres tilgængelighed på bryllupsdagen. Det er vigtigt at føle sig tryg og komfortabel med fotografen, så I kan arbejde sammen for at skabe de bedste billeder.

6) Copyright: Tjek fotografens copyright-politik. Det er vigtigt at vide, hvem der ejer rettighederne til billederne og hvordan de kan anvendes.

Hos Halding Foto har vi mange års erfaring i bryllupsfotografering. Vi er altid tilgængelige for vores kunder, og vi tilbyder fleksible fotopakker til at imødekomme jeres ønsker og budget. Tøv ikke med at kontakte os for at høre mere om vores bryllupsfotografering og få et uforpligtende tilbud.

Bryllupsfotografi: Printpriser

10×15 cm70 kr
13×18 cm90 kr
15×21 cm110 kr
18×24 cm130 kr
20×30 cm160 kr
30×42 cm240 kr

Har I andre ønsker til print af jeres bryllupsbilleder, kan I altid kontakte Halding Foto for en optimal løsning.

Print priser hos Halding Foto
Se også

Portrætter

#Profilbillede #Familie #Gaver

Erhvervsfoto

#CV #Visuel Identitet #Miljø

Kontakt Halding Foto

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
×
×
WordPress Popup Plugin