fbpx
 

Handelsbetingelser

Betalingsbetingelser
Når du modtager dine billeder pr. mail, modtager du samtidig en faktura, hvor du betaler via bankoverførsel. Betalingsfristen er 10 dage.
Ved for sen betalingen af fakturaen tilfalder et rykkergebyr på 100 kr og renter fra forfaldsdagen efter rentelovens bestemmelser.

Digitale billeder
Bearbejdelsen af dine billeder varer mellem 1-14 dage alt efter omfanget.
De færdigredigerede billeder sendes til dig pr. mail, og kan hentes via et downloadlink. Dette link er gyldigt i 7 dage efter modtagelsen, og skal derfor downloades inden da.

Gensendelse af leverede billeder
Hvis du senere får brug for at få gensendt dit downloadlink, koster det et gebyr på 100 kr.

Levering af print
Hvis du har bestilt print af dine billeder, bliver de leveret til den aftalte adresse med posten. Forventet leveringstid er 1-3 hverdage efter afsendelse.

Rettigheder
Du har som køber brugsrettighed over dine billeder. Det betyder, at du kan bruge dine billeder de steder, du ønsker. Det er dog Halding Foto, der har ophavsretten til billederne, og du må derfor ikke videresælge dem til 3. person.

Returret
Der er ingen returret, på de digitale billeder du modtager.

Ændring af fotosessioner
Aflyser du en fotosession senere end 24 timer før aftalt tid, forbeholder Halding Foto sig ret til at fakturere 50% af den aftalte pris. Hvis der derimod er tale om sygdom, aftaler vi blot en ny tid.
I det tilfælde at fotografen bliver syg, kan det blive nødvendigt at udskyde en fotosession. I sådanne tilfælde aftaler vi ligeledes en ny tid for fotografering.

Priser
Halding Foto tager forbehold for løbende ændringer af de priser, der fremgår på hjemmesiden. Priserne ændres naturligvis ikke, efter vi har indgået en aftale.
Alle priser er angivet inkl. moms og i danske kroner.

 

Ved køb af plakater:

 

Betaling
Halding Foto modtager online betalinger med Dankort, Visa/Dankort, Mastercard eller PayPal.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Denmark – Kroner (DKK)

Halding Foto benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikkret og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Haldingfoto.dk bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles Halding Foto senest 14 dage efter leveringen og skal være mig i hænde seneste 14 dage efter jeg er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives på mail mark@haldingfoto.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Varens stand ved returnering
Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Det er en betingelse for udnyttelse af fortrydelsesretten, at forbrugeren tilbageleverer varen i væsentlig samme stand og mængde, som den var i, da forbrugeren modtog varen. Hvis forbrugeren har tilsmudset varen eller beskadiget den gennem sin brug eller afprøvning, kan det betyde, at varen ikke kan tilbageleveres i væsentlig samme stand, medmindre varen – ved fx aftørring med en klud – nemt kan bringes tilbage til sin oprindelige stand.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Halding Foto at vurdere varens stand.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Halding Foto i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Jeg refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig håndtering af produktet.

Halding Foto dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang ved reklamation.

Ved returnering kontaktes virksomheden på mail: mark@haldingfoto.dk.

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

Flere spørgsmål?

Henvend dig her til Halding Foto, hvis du har flere spørgsmål.

+45 23638559