fbpx
 

Handelsbetingelser

Betalingsbetingelser
Når du modtager dine billeder pr. mail, modtager du samtidig en faktura, hvor du betaler via bankoverførsel. Betalingsfristen er 10 dage.
Ved for sen betalingen af fakturaen tilfalder et rykkergebyr på 100 kr og renter fra forfaldsdagen efter rentelovens bestemmelser.

Digitale billeder
Bearbejdelsen af dine billeder varer mellem 1-14 dage alt efter omfanget.
De færdigredigerede billeder sendes til dig pr. mail, og kan hentes via et downloadlink. Dette link er gyldigt i 7 dage efter modtagelsen, og skal derfor downloades inden da.

Gensendelse af leverede billeder
Hvis du senere får brug for at få gensendt dit downloadlink, koster det et gebyr på 100 kr.

Levering af print
Hvis du har bestilt print af dine billeder, bliver de leveret til den aftalte adresse med posten. Forventet leveringstid er 1-3 hverdage efter afsendelse.

Rettigheder
Du har som køber brugsrettighed over dine billeder. Det betyder, at du kan bruge dine billeder de steder, du ønsker. Det er dog Halding Foto, der har ophavsretten til billederne, og du må derfor ikke videresælge dem til 3. person.

Returret
Der er ingen returret, på de digitale billeder du modtager.

Ændring af fotosessioner
Aflyser du en fotosession senere end 24 timer før aftalt tid, forbeholder Halding Foto sig ret til at fakturere 50% af den aftalte pris. Hvis der derimod er tale om sygdom, aftaler vi blot en ny tid.
I det tilfælde at fotografen bliver syg, kan det blive nødvendigt at udskyde en fotosession. I sådanne tilfælde aftaler vi ligeledes en ny tid for fotografering.

Priser
Halding Foto tager forbehold for løbende ændringer af de priser, der fremgår på hjemmesiden. Priserne ændres naturligvis ikke, efter vi har indgået en aftale.
Alle priser er angivet i danske kroner.

Flere spørgsmål?

Henvend dig her til Halding Foto, hvis du har flere spørgsmål.

+45 23638559